• 03.05.2024 00:06

Коли повернеться «Десна»? Відповідь президента клубу

25 Лис 2022, 10:39 ,

Все залежатиме від ситуації в країні.

Президент «Десни» Володимир Левін в інтерв’ю порталу «FanDay» розповів, коли чернігівська команда може повернутися на футбольну мапу України.

Чи повернемося наступного сезону? Не можу сказати. Ми ще не ухвалили цього рішення. Має відбутися багато подій, від яких це залежатиме. Головне з них – перемога України у війні з агресором. Після цього необхідно розпочати будівництво академії, зібрати команду – не тільки футболістів, а й персоналу, який їх обслуговує.

До речі, користуючись можливістю, хочу ще раз подякувати ЗСУ за те, що вони звільнили Чернігів, за їхню самовідданність. Це була одна з наших перших серйозних перемог у цій війні, яка вплинула на моральний дух усіх українців. Якщо буде готова академія, то ми зможемо перезапустити клуб упродовж трьох місяців. Це не такий складний процес насправді, – сказав Левін.

Нагадаємо, що «Десни» відмовилася брати участь в поточному розіграшу чемпіонату України, однак зберегла за собою можливість повернутися до Української прем’єр-ліги вже наступного сезону.

5
Один коментар до “Коли повернеться «Десна»? Відповідь президента клубу”
  1. Треба трошки терпіння і всі команди повернуться!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*