• 03.05.2024 20:35

Контракт на 7 років: Реброву запропонували очолити збірну України

Відомий український фахівець може повернутися на батьківщину.

Не так давно головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров приїздив до Києва та зустрічався з керівництвом УАФ. Як розповів журналіст Михайло Співаковський, йому запропонували очолити збірну України та підписати контракт терміном на 7 років.

За моєю інформацією, Ребров в Україні зустрічався не тільки з Павелком, але і з представниками Офісу Президента. Зокрема, з паном Єрмаком. Я можу повторити те, що говорив раніше: є принципова згода від Реброва на цю співпрацю з УАФ і збірною. Тільки не можемо зараз знати, коли це почнеться.

Якщо його звільнять в лютому або в березні, то він може з’явитися вже на першу гру відбіркового циклу Євро проти Англії. Якщо ні, то в кінці травня Ребров може підійти до керівництва, щоб клуб не виплачував зарплату за останній місяць і провів його з іншим тренером. Головне, за моєю інформацією, контракт з Ребровим в УАФ готовий підписувати на 7 років, з огляду на цикл ЧС-2030, – розповів журналіст.

Нагадаємо, що контракт Реброва з клубом ОАЕ розрахований до травня 2023-го року.

5
Один коментар до “Контракт на 7 років: Реброву запропонували очолити збірну України”
  1. Було би чудово,якби до гри зі збірною Англії,готував команду Ребров,але … Напевно все-таки Ребров приїде в травні !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*