• 01.05.2024 21:47

«Він не сприймає тренера». У Селезньова конфлікт зі Шараном

22 Лис 2022, 9:33 , ,

Одіозний форвард потрапив у чергову конфліктну ситуацію.

Відомий коментатор Віктор Вацко, торкнувшись теми подальшої кар’єри нападника Євгена Селезньова у «Минаї», розповів про конфлікт між скандальний футболістом і головним тренером закарпатської команди Володимиром Шараном.

Наскільки я розумію, у Селезньова конфліктна ситуація з Шараном. Він не сприймає тренера, а тренер – його. Скажемо так, пробігла чорна кішка. Ми ж усі дорослі люди, розуміємо – досвідчений та титулований центрфорвард, який не хворий, не травмований, але не грає за свій клуб, з яким у нього контракт. Це не просто так. Даю такий прогноз: поки Шаран у «Минаї», то ми навряд чи побачимо там Селезньова, – сказав Вацко.

Крім того, журналіст висловив таку думку, що після відходу з «Минаю» логічним рішенням для Селезньова буде завершення ігрової кар’єри і спроба випробувати себе у чомусь новому.

Дивлячись, на ці цифри і ситуацію, чесно кажучи, мені здається, що там історія йде до завершення кар’єри. Дивіться, скандал в «Колосі», скандал в «Минаї», результативність, цифри, може і правильно буде саме зараз сказати, що береш тайм-аут і переходиш на іншу діяльність. Хоча якщо він вирішить, що хоче чіплятися за свій шанс, зубами, кігтями. Хоче побити цей рекорд, то нічого погано в цьому не бачу. Але правда, якою вона би прикрою не була, полягає в тому, що поїзд уже втікає, – додав Вацко.

Раніше була інформація, що в жовтні Селезньов просився у рівненський «Верес», але отримав від клубу відмову.

5
Один коментар до “«Він не сприймає тренера». У Селезньова конфлікт зі Шараном”
  1. В нього ніде, нічого не вийде,це пропаща людина, його навіть жінка кинула бо він – чмо!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*