• 07.07.2024 17:21

Збірна 14-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»

21 Лис 2022, 19:05 ,

До вашої уваги символічна команда 14-го туру української першості.

Сьогодні підійшов до завершення 14-й тур чемпіонату України з футболу.

«СПОРТИВКА» вже традиційно склала свою символічну збірну туру української першості, яку сформували гравці, що найяскравіше себе показали у недавніх зустрічах чемпіонату.

Місце у рамці імпровізованої збірної займе достатньо частий гість у наших символічних командах – воротар «Металіста 1925» Олег Мозіль. Крім того, що він надійно грає у воротах, так ще й впевнено керує обороною, яку в нас сформували його одноклубник Ігор Курило, а також дует зі «Зорі» у вигляді Богдана Бутка та Олега Данченка.

Цього разу наш центр поля виглядає вкрай креативно. Зокрема, хавбеки Сергій Булеца («Зоря»), Олександр Пихальонок («Дніпро-1») та Андрій Кухарук («Інгулець») здатні швидко просувати м’яч вперед, а також на рівному місці створювати моменти для гравців групи атаки.

Попереду на флангах ми вирішили поставити албанського легіонера Тауляна Сефері («Ворскла») та Віктора Циганкова («Динамо»). Не менш цікаво виглядає наш центр атаки в обличчі Олега Вишневського («Минай») та Артема Довбика («Дніпро-1»), які завжди знайдуть свій момент…

5
Один коментар до “Збірна 14-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»”
  1. Треба було дочекатись гравців Руху в збірній туру,а так нормально,добре що без забарвного!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*