• 16.05.2024 08:20

“МанЮнайтед” розгромив “Рому”

У 1-му півфінальному матчі Ліги Європи манчестерці обіграли римлян – 6:2

Вже на 9-ій хвилині “манкунціанці” підтвердили статус фаворита, повівши в рахунку. Чудова комбінація завершилася передачею Кавані на Фернандеша, який вивів “дияволів” уперед. Однак, відповідь “Роми” була миттєвою: Поґба привіз пенальті, зігравши рукою, а Пелеґріні впевнено забив з позначки. Ба більше, згодом “Рома” забила ще раз, голом відзначився Джеко.

На 2-ий тайм “Манчестер Юнайтед” вийшов зовсім іншим. Вже на старті половини Кавані скористався помилкою суперника та відновив паритет. Згодом той таки Едінсон оформив дубль, вдало зігравши на добиванні. Пізніше “дияволи” отримали право на пробиття пенальті, яке, відверто кажучи, було сумнівним. Штатний пенальтист Фернандеш без проблем переграв Міранте та покращив свою статистику.

На цьому манчестерці не зупинилися, а навпаки продовжили парад голів. На 75-ій хвилині гол на свій рахунок записав Поґба, влучно пробивши головою. А масну крапку поставив Ґрінвуд, який вдало реалізував вихід віч-на-віч з Міранте. У підсумку, 6:2 – хороша заявка на фінал від підопічних Сульшера.

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*