• 08.05.2024 04:03

Посприяв Шевченко? Суркіс та Шуфрич покинули НОК

Скандальні депутати написали заяви про вихід зі складу НОК.

Колишній головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченка, якого буквально вчора обрали віце-президентом НОК, сьогодні несподівано повідомив про вихід з організації.

Причиною такого рішення екс-футболіст назвав склад НОК, натякнувши, що не має наміру співпрацювати із колишніми депутатами від забороненої в Україні партії «ОПЗЖ» Нестором Шурифчем та Григорієм Суркісом, яких напередодні обрали до складу організації.

Заява Шевченка виявилася дуже резонансною. Саме після неї одіозні Шуфрич та Суркіс під тиском суспільства вирішили написати заяву про вихід зі складу НОК, про у підсумку й оголосили в комітеті.

Сьогодні Григорієм Суркісом та Нестором Шуфричем вже подано заяви про вихід зі складу НОК, тому ми припиняємо їх членство. Сподіваюсь, що це питання буде знято. Стосовно Андрія Шевченка, ми спілкувались з ним. Він мене попередив, що написав. Але я йому потім набрав, коли вже він вже опублікував свої думки. Я йому сказав, що вже написані листи про вихід з НОК паном Шуфричем та паном Суркісом. Ми домовились про зустріч на наступному тижні. Будем пропрацьовувати, як надалі нам працювати разом, – сказав президент НОК Вадим Гутцайт.

Щодо Андрія Миколайовича, то наразі достеменно невідомо, чи залишиться від у НОК після виходу з його складу Суркіса та Шуфрича…

5
Один коментар до “Посприяв Шевченко? Суркіс та Шуфрич покинули НОК”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*