• 08.05.2024 04:19

Збірна 13-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»

14 Лис 2022, 21:59 ,

До вашої уваги символічна команда 12-го туру української першості.

Сьогодні підійшов до завершення 13-й тур чемпіонату України з футболу.

«СПОРТИВКА» вже традиційно склала свою символічну збірну туру української першості, яку сформували гравці, що найяскравіше себе показали у недавніх зустрічах чемпіонату.

У воротах нашої команди грає голкіпер «Колоса» Євген Волинець, який зумів втримати свої володіння «на замку» в матчі проти київського «Динамо» (0:0), чим допоміг ковалівській команді здобути 1 заліковий бал.

В центрі оборони символічної збірної – Микита Безуглий («Металіст 1925») та Віталій Єрмаков («Чорноморець»). Щодо флангів захисту, то ми знову вирішили поставити Василя Кравця із «Ворскли» та Дениса Мірошніченка з «Олександрії».

Півзахист нашої імпровізованої команди виявився достатньо насиченим. Досвідчений Сергій Кравченко («Чорноморець») в опорній зоні, а також креативні Артем Бондаренко («Шахтар») та Ріфет Капіч («Кривбас») зроблять наш центр поля дуже збалансованим.

На флангах атаки ми вирішили задіяти Ростислава Русина («Металіст 1925») та Ігоря Кирюханцева («Зоря»), які мають хороші дані та «скіли» для того, аби створювати хороші моменти для нашого єдиного форварда Юрія Климчука («Рух»).

5
Один коментар до “Збірна 13-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*