• 06.05.2024 15:46

Переможний дубль “срібних стріл”

13 Лис 2022, 21:44

Ґран-прі Бразилії завершилось тріумфом пілотів “Мерседеса”.

У кваліфікації суперсенсаційну перемогу здобув Кевін Маґнусен на “Гаасі” – він вчасно проїхав своє швидке коло, після цього з’явились червоні прапори через виліт Расела, а потім пішов сильний дощ і ніхто покращити його час не зміг. До речі, напарник Маґнусена Мік Шумахер посів у кваліфікації останнє місце.

Але все змінилося у спринті, за результатми якого Маґнусен скотився на восьме місце, а в перегонах взагалі не зміг фінішувати. Першу ж скрипку цього вікенду грали пілоти “Мерседеса”. Спринт виграв Джордж Расел, який скористався зіткненням Ферстапена та Сайнса.

Не обійшлося без зіткнення для чемпіона світу і на рестарті перегонів. Він згадав молодість, жорстко атакував Льюїса Гемілтона, за шо не тільки утримав ушкодження свого боліду, а й п’ятисекундний штраф.

Попереду ж летіли “срібні стріли” (болід Гемілтона суттєвих ушкоджень не отримав). Ґума і тактика пізніх піт-стопів спрацювали чудово. Леклер мав схожі проблеми, що й Ферстапен – у нього теж було зіткнення, а Сайнс та Перес не могли підтримувати темп “Мерседеса”.

Нічого не змінила й машина безпеки, яка з’явилась після того, як трасу залишив Ландо Норіс. Гемілтон так і не атакував Расела, за ними фінішували пілоти “Ферарі”, Фернандо Алонсо на “Альпін”, і аж потім гонщики “Ред Була”.

5
Один коментар до “Переможний дубль “срібних стріл””

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*