• 04.07.2024 23:10

Збірна 12-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»

11 Лис 2022, 11:48 ,

До вашої уваги символічна команда 12-го туру української першості.

Вчора підійшов до завершення 12-й тур чемпіонату України з футболу.

«СПОРТИВКА» вже традиційно склала свою символічну збірну туру української першості, яку сформували гравці, що найяскравіше себе показали у недавніх зустрічах чемпіонату.

Місце у рамці цього разу ми довірили голкіперу «Інгульця» Олексію Паламарчуку. У матчі проти «Зорі» (1:0) він зміг втримати свої ворота на замку, завдяки чому команда із Петрового здобула несподівану перемогу над луганцями.

Тріо наших захисників виглядає таким чином: Богдан Михайличенко («Шахтар»), Віталій Федорів («Металіст») та Ігор Курило («Металіст 1925»). Так, представник донецької команди частіше грає флангом і активно підключається до атак, але його оборонні «скіли» дозволяють вийти і в центрі.

Щодо центру поля, то нижче у нас розташувалися Борис Крушинський зі «Львова» та Дмитро Криськів зі «Шахтаря», які провели дуже хороші матчі проти «Руху» (2:1) та «Вереса» (2:0) відповідно. А над ними грає звичний учасник нашої символічної команди – Віталій Буяльський («Динамо»).

На флангах атаки ми вирішили поставити «динамівця» Віктор Циганкова, а також одного з творців дебютної перемоги «Чорноморця» цього сезону Владислава Наумця. Обом футболістам комфортніше грати праворуч, однак завдяки своїй швидкості та техніці хавбек одеської команди принесе дуже багато користі й на лівому фланзі.

У центрі атаки імпровізованої збірної у нас два футболісти. Присутність Артема Довбика («Дніпро-1»), який днями знову оформив хет-трик, мабуть, була вкрай прогнозованою. А його партнером за нападом буде форвард «Львова» Владислав Бугай.

5
Один коментар до “Збірна 12-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»”
  1. Впродовж чемпіонату Буяльський і Довбик – просто супер!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*