• 15.05.2024 08:25

Збірна 10-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»

31 Жов 2022, 18:16 ,

До вашої уваги символічна команда 9-го туру української першості.

Сьогодні підійшов до завершення 10-й тур чемпіонату України з футболу.

«СПОРТИВКА» вже традиційно склала свою символічну збірну туру української першості, яку сформували гравці, що найяскравіше себе показали у недавніх зустрічах чемпіонату.

Воротар «Колоса» Євген Волинець зробив величезний внесок до перемоги своєї команди у матчі з «Вересом» (2:0), врятувавши колектив у кількох епізодах. Враховуючи це, саме він повинен зайняти місце у воротах нашої символічної збірної.

У центрі захисту імпровізованої команди будуть Максим Імереков («Зоря») і Володимир Чеснаков («Ворскла»), на флангах – Андрій Цуріков з «Олександрії» та Ґабліель Бузанело із «Дніпра-1». Погодьтеся, така оборонна лінія виглядаю досить непогано…

Щодо півзахисту, то в центрі поля ми вдалися до цікавого підбору гравців. Дещо нижче грають В’ячеслав Чурко («Зоря») та Кирило Дришлюк («Олександрія»), а над ними – Віталій Буяльський з «Динамо», який здатний шукати різноманітні лазівки в обороні суперників.

На лівому фланзі атаки нашої символічної збірної вже звично опинився Михайло Мудрик («Шахтар»), а на протилежному крилі – вінґер «Колоса» Олег Ільїн. Гравець, якого ми поставили у центр нападу, мабуть, теж досить очевидний, – нападник «Динамо» Владислав Ванат.

5
Один коментар до “Збірна 10-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»”
  1. А де Забарвний – “супер-зірка”??? Буяльський молодчага!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*