• 04.05.2024 05:53

«Вас будуть бити прямо на вокзалі». Циганик відповів Козловському

Телевізійник відповів власнику львівського клубу.

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE» відреагував на прес-конференцію президента «Руху» Григорія Козловського, на якій від функціонера дісталося і самому медійнику.

Я так само міг у лютому поїхати до Львова і спокійно пересидіти в теплі, але ти живеш тут, приймаєш ті умови. Розумієте, війна рано чи пізно закінчиться, ми відвоюємо всі свої міста. І от коли «Рух» буде їздити всією Україною, я подивлюся, як його будуть зустрічати у Харкові, Дніпрі чи Києві. Та вас там будуть бити прямо на вокзалі за таку поведінку.

Так склалося, що Львів на цьому етапі є містом, де знайшли прихисток багато людей, які страждали через цю війну, перебували під окупацією, яких бомбили. Їм немає куди їхати, вони їдуть до свого українського Львова, там ховаються і переживають. І ми або будемо до них толерантно ставитися, а якщо ні – життя закінчиться. Ось за це мені насправді дуже боляче, тому що я кажу, що бити будуть прямо на вокзалі, – висловився Циганик.

Нагадаємо, що Козловський звинуватив Циганика у мовчанні, коли Українська асоціація футболу забороняла львівському клубу грати на стадіоні «Україна». Також президент «Руху» говорив, що в українській журналістиці з’явився свій Соловйов, натякаючи саме на Циганика.

5
Один коментар до “«Вас будуть бити прямо на вокзалі». Циганик відповів Козловському”
  1. Циганик-смердюче лайно журналістики!!! Він думає,що ті слова йому забудуть???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*