• 19.05.2024 08:38

«Вперше така ситуація»: Вернидуб знову заговорив про відставку

Досвідчений фахівець висловив готовність піти з криворізького клубу.

Головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб на прес-конференції після програного матчу із «Олександрією» (0:2) знову заговорив про свій можливий відхід із криворізького клубу.

Це 7-ма моя післяматчева прес-конференція у цьому сезоні. Й, знаєте, я вже сюди ходити не хочу. Нема бажання приходити та коментувати матч. Про що говорити… Якщо команда не може забити, не може виграти. Важко. Не можу це зрозуміти. У мене вже таке відчуття, що тут два варіанти, чому так. Певно, тут перший варіант – поганий тренер. Час щось змінювати у цьому житті. Всю команду не зміниш, може треба змінити тренера. От така пропозиція… Можливо, не заслуговую.

Мені легше було їздити на фронт й там допомагати. А тут… Тут поки важко. Поки не можу зрозуміти, з чим це повʼязано. Треба усе обговорити із президентом, керівництвом клубу. У моїй практиці це вперше така ситуація, що не можу достукатись до гравців та дати необхідний результат. Тим паче, вже 7 турів пройшло. У такому випадку тренер повинен брати усю провину на себе. Відповідальний за результат я, як головний тренер, – висловився Вернидуб.

Нагадаємо, що після 7-ми зіграних турів «Кривбас» досі не здобув жодної перемоги в українській першості.

5
2 коментар до “«Вперше така ситуація»: Вернидуб знову заговорив про відставку”
  1. Там не те керівництво,щоб міняти тренерів,як шкарпетки!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*