• 18.05.2024 05:32

Дубль Буяльського – “Динамо” розгромило “Рух”

9 Жов 2022, 20:10 , ,

На внутрішній арені справи у киян пішли вгору.

Команди розпочали матч доволі мляво, але вибухнули активністю наприкінці першого тайму. На 41-ій хвилині Климчук розхитав опонентів, вийшов на оперативний простір на куті штрафного майданчика та пробив – поруч зі стійкою. І відразу ж у наступній атаці динамівці заблокували перспективно небезпечний удар Талеса.

А наприкінці першого тайму кияни забили не зовсім логічний гол: помилився воротар Паньків, невдало відбивши навіс із лівого флангу від Вівчаренка, – першим на м’ячі опинився Буяльський – 1:0. Проте перед самою перервою “Рух” знову створив супермомент: Сапуга віддав хороший розрізний вертикальний пас на Бойчука, той вирвався сам на сам із воротарем “Динамо”, проте Бойко вчасно вийшов із воріт і ліквідував загрозу.

А на початку другого тайму кияни подвоїли перевагу. Циганков утік від Ляха, прострілив у карну зону львів’ян, удар Гармаша прийняв на себе захисник Роман, але добиванню від Буяльського не зміг завадити вже ніхто – 2:0.

Хтозна, як би розгорнулися події на футбольному полі, якби наступна ж атака львів’ян за участю Соломона, Сапуги, Талеша та Бойчука завершилася голом, але м’яч пройшов поруч зі стійкою.

На 80-й хвилині матч перервала повітряна тривога. А відразу після відновлення гри Тимчик після скидки Гармаша встановив остаточний рахунок – 3:0.

Статистику матчу двіться тут.

5
Один коментар до “Дубль Буяльського – “Динамо” розгромило “Рух””
  1. Не вірю,що” козлята” так просто програли- ніякому Динамо!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*