• 18.06.2024 15:51

Збірна 5-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»

3 Жов 2022, 10:14 ,

До вашої уваги символічна команда 5-го туру української першості.

Вчора підійшов до завершення 5-й тур чемпіонату України з футболу.

«СПОРТИВКА» вже традиційно склала свою символічну збірну туру української першості, яку сформували гравці, що найяскравіше себе показали у недавніх зустрічах чемпіонату.

Місце у воротах нашої команди зайняв страж воріт «Металіста 1925» Олег Мозіль, який в поєдинку проти «Колоса» (2:0) залишив свої володіння недоторканими і допоміг харківській команді здолати суперників з Ковалівки.

За оборону в нашій імпровізованій збірній відповідатимуть три футболісти – Роман Дідик («Рух»), Ілля Забарний («Динамо») та Сергій Яворський («Ворскла»). Всі ці гравці можуть зіграти надійно позаду, так і будуть досить ефектними при стандартах.

Дует у центрі поля – Домінґо Бланко з «Дніпра-1» та Дмитро Кльоц з «Вереса» – додасть нашій команді креативності, адже ці виконавці здатні однією передачею «розрізати» всю оборону суперника. Те ж саме стосується і ще двох не менш креативних хавбеків символічної збірної, яких ми поставили на крила півзахисту – Вікентія Волошина («Олександрія») та Ігоря Кирюханцева («Зоря»).

Атакувальна трійка цієї імпровізованої команди налякає будь-якого суперника. Швидкі та технічні Михайло Мудрик («Шахтар») і Олексій Гуцуляк («Дніпро-1») разом із забивним форвардом Данилом Сіканом («Шахтар») могли б ой як позапалювати, граючи в одному колективі…

5
Один коментар до “Збірна 5-го туру УПЛ за версією «СПОРТИВКИ»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*