• 06.05.2024 12:53

Російський футболіст у «Полтаві»?

2 Жов 2022, 10:31 ,

Полтавський клуб здивував вболівальників своїм трансфером.

Днями «Полтава» повідомила про підписання російського футболіста Серґєя Карєтніка. Вчора, 1-го жовтня, цей виконавець вперше потрапив до заявки своєї новою команди на гру з «Черніговом».

Варто зазначити, що цей випадок став першим в українському футболі з початку повномасштабного вторгнення рашистів на нашу землю, коли за вітчизняну команду заявлений гравець з російським паспортом.

Цікаво, що Карєтнік народився в Лубнах Полтавської області, а виховувався спочатку в структурі «Молоді» (Полтава) та київському «Динамо». Пізніше Сєрґєй грав за «Кубань» та «Металург», а з літа 2014-го він виступав за російські клуби. Останнім клубом Карєтніка було «Дінамо» з Владивостока, де він виступав до вересня цього року.

Сам футболіст вже встиг сказати деякі слова після свого переходу до Полтави, як не дивно, висловивши вдячність Збройним силам України за можливість грати у футбол.

Дякую всім рідним за те, що поруч зі мною. Дякую ЗСУ за можливість грати в улюблену гру. На всі запитання відповім в інтерв’ю, – написав Карєтнік у своєму інстаґрамі.

Цікаво, що авторитетний портал «Transfermarkt» подає, що у 27-річного Каретніка два громадянства: українське та російське.

5
Один коментар до “Російський футболіст у «Полтаві»?”
  1. Хитро зроблений, втік від мобілізації,щей грає у футбол!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*