• 25.04.2024 23:35

Потрійні преміальні для «Вереса», збільшені – для «Руху». Супергра в Рівному

29 Вер 2022, 22:02 , ,

У п’ятницю, 30-го вересня, о 13:00 на рівненському «Авангарді» відбудеться 1-ий офіційний матч після понад 5-річної перерви

Рівненський «Верес» прийматиме львівський «Рух».

Якби вболівальникам дозволяли заповнювати трибуни стадіонів, то ця гра ознаменувалася би аншлагом і ще шаленішим ажіотажем. Але і без цього напруга вже відчувається.

Рівненський клуб футболістам команди пообіцяв потрійні преміальні за перемогу, збільшені гонорари планують для футболістів і в «жовто-чорній» частині Львова (щоправда, не вдалося уточнити, наскільки саме).

Додає інтриги і сварка президентів клубів Григорія Козловського й Івана Надєїна перед сезоном, коли «рухівці» на офіційних ресурсах доволі болюче вкололи «вересців» словесними випадами. Про «Кукуєво» у Рівному ще згадують і хочуть на футбольному полі відповісти.

Тож заруба обіцяє вийти запеклою. Навіть незважаючи на те, на яких позиціях у турнірній таблиці перебувають суперники…

Готуючись до цього поєдинку, основний склад «Вереса» переконливо здолав команду рівненського клубу U-19 в товариському матчі – 6:0.

«Рух» теж заповнив паузу на матчі збірних розгромним спарингом – підопічні Леаніда Кучука здолали стрийську «Скалу» – 4:0.

5
2 коментар до “Потрійні преміальні для «Вереса», збільшені – для «Руху». Супергра в Рівному”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*