• 29.09.2024 02:46

Малиновський закликав уболівати за іншу збірну

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський прокоментував нічию з Шотландією у Лізі націй (0:0)

«Засмучені невиходом в дивізіон А, – зазначив атакувальний півзахисник у коментарі «Трибуні», – але команда показала зрілий футбол. Ми виграли багато боротьби та домінували. Але щоби вигравати, потрібно забивати голи. Ми створили більше моментів, ніж суперник. Вийшла хороша гра, ми заслуговували на перемогу. Але це футбол. Потрібно готуватися до кваліфікації Євро-2024».

Він додав, що шотландці дуже раділи нічиїй, святкували.

«Я був недалеко від їхньої роздягальні – вони аплодували, тренер сказав вітальні слова, – розповів Малиновський. – Після матчу вони відчували, що віддали всі сили для цієї нічиєї».

На думку футболіста «Аталанти», не завжди перемагає та команда, яка краще грає. Те, що в нього за матч на виникнуло моментів, він пояснив тим, що з ним грали дуже щільно.

«Ми вийшли на поле зарядженими, бо стадіон відвідало багато наших уболівальників. Чули, як кричали «ЗСУ». Думаю, це чують і військові, їм приємно. Можливо, це моральна підтримка для них… Зараз у країні є важливіші речі, вболіваймо за іншу збірну – за наших захисників. А потім уже думатимемо про нас», – підсумував Руслан Малиновський.

Нагадаємо, що збірна України не змогла перемогти Шотландію (0:0) в Кракові в матчі останнього туру групового етапу Ліги націй і через це не вийшла в елітний дивізіон турніру. Саме тому українська команда опинилися в 3-му кошику посіву на жеребкування кваліфікації Євро-2024.

Є розмови про можливу відставку головного тренера Олександра Петракова, але сам він їх відмовився коментувати. Капітан команди Андрія Ярмоленко спробував пояснити, як він примудрився не реалізувати стовідсотковий момент.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*