• 15.05.2024 20:32

У Збірній Шотландії вірус, а завтра грати з Україною

Головний тренер збірної Шотландії Стів Кларк розповів про кадрову ситуацію перед матчем з Україною в Лізі націй

«У нашій команді якийсь вірус, просто хвороба, – цитує слова наставника «Edinburgh News». – Ліндон Дайкс і Че Адамз почувалися не дуже добре зранку, але вони полетять на матч. Тому нам є про що хвилюватися, бо в нас не бракує проблем. Нам також вистачить рішучості завершити роботу».

Стів Кларк наголосив, що він не хоче втрачати нікого зі складу. Однак доведеться обійтися без одноклубника Зінченка Тірні, а також Маккени – 2-ох хороших гравців, які дають багато команді.

«Ці травми випробовують нас, але тепер є нагода зіграти іншим, – зазначив головний тренер збірної Шотланідї. Не думаю, що хтось налаштовується на нічию, ми завжди налаштовані на перемогу. Звісно, не збираємося грати на нічию, бо так можна програти матч».

Матч Ліги націй Україна – Шотландії відбудеться у вівторок, 27-го вересня, в Кракові на стадіоні «Краковії» о 21:45.

Аналітикам букмекерських контор важко визначитися щодо фаворита поєдинку, принаймні явного вони не бачать. Але мінімальну перевагу дають українській команді.

Контракт Олександра Петракова зі збірною України чинний до кінця 2022-го року. Таким чином гра в Кракові проти збірної Шотландії може стати останньою для нього на посаді головного тренера «синьо-жовтих».

Олександр Петраков на передматчевій прес-конференції заявив, що в нас із шотландцями – 1:1, бо обидві команди виграли одна в одної по 1-му матчу від червня цього року.

4
Один коментар до “У Збірній Шотландії вірус, а завтра грати з Україною”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*