• 15.05.2024 15:35

«Шахтар» і «Динамо» не зіграють у Лондоні

26 Вер 2022, 16:33 , , ,

Комерційний директор «Шахтаря» Дмитро Кириленко розповів про місце проведення матчу 7-го туру проти «Динамо»

«Після тривалих перемов ухвалили рішення не проводити гру в столиці Великої Британії, – зазначив він в інтерв’ю офіційному сайту «Шахтаря». – Ми доклали всіх зусиль і мали величезне бажання реалізувати таку ініціативу, проте обставини склалися інакше та завадили нам зіграти з «Динамо» в Лондоні».

Крім стадіону лондонська «Вест Гема», розглядали також «Стемфорд Брідж», де грає «Челсі». Попередні домовленості вже відбулися, дозвіл дали практично всі футбольні структури – як України, так і Англії.

Але потім сталася трагічна подія, що паралізувала всю Велику Британію, – смерть Королеви Єлизавети II. На 2 тижні процес перемовин призупинили, після чого банально не вистачило часу.

Щоправда, матч 2-го кола, коли господарем уже стане «Динамо», на думку комерційного директора «Шахтаря», може відбутися якраз у Лондоні.

На запитання, де тепер «Шахтар» прийматиме «Динамо» в поєдинку чемпіонату України 15-го жовтня, Дмитро Кириленко відповів так:

«Наразі на таке запитання немає однозначної відповіді. Ми розглядаємо 2 варіанти – або у Варшаві, або у Львові».

До речі, матч 5-го туру чемпіонату України «Металіст» – «Шахтар» пройде в суботу, 1-го жовтня, у Львові на «Арені Львів».

Спеціальний суперкомп’ютер на основі результатів перших 2-ох турів групового етапу єврокубків назвав фаворитів турнірів, а також оцінив шанси представників України в Лізі чемпіонів та Лізі Європи.

5
Один коментар до “«Шахтар» і «Динамо» не зіграють у Лондоні”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*