• 17.05.2024 07:14

У «Львові» визнали зменшення бюджету клубу

26 Вер 2022, 12:47 , ,

Заступник генерального директора «Львова» Максим Стефанський розповів про ситуацію в клубі

«Якщо брати в загальному, то бюджет нашого клубу зменшився, – зазначив він у інтерв’ю інформаційній службі «Львова». – Але не настільки суттєво, як, напевно, в «Шахтаря» чи «Динамо», якщо враховувати якісь великі цифри. Але в нас із фінансуванням немає проблем: завжди все чітко та вчасно. У наш час стабільність важливіша від сум, про які ми говоримо».

У селекційній роботі «синьо-золоті» взяли курс на українізацію. При цьому роблять «поправку» на нинішній курс гривні до долара, воєнний стан, реалії зарплат в Україні.

«Дивимося не на те, з якої ліги наш потенційний новачок, а шо він може нам дати, – зауважив Стефанський. – Під час підписання нових гравців ми думаємо про перспективу, що буде завтра, на відміну від команд, які базуються на результаті тут і зараз».

Заступник генерального директора «Львова» наголосив, що головна зірка цієї команди – це головний тренер, за його керівництва кожен здібний футболіст може в нас прогресувати. В Алега Дулуба контракт іще на 2 роки, але при цьому в керівництва клубу є довіра до білоруського фахівця.

Нагадаємо, що в перенесеному матчі 1-го туру української прем’єр-ліги «Львів» на виїзді обіграв закарпатський «Минай» – 1:0.

5
Один коментар до “У «Львові» визнали зменшення бюджету клубу”
  1. Тренер хороший, питань не має,але виконавці дурня валяють!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*