• 18.05.2024 22:57

«Найгірший період»: Український футболіст – про виступи за «Карпати»

Досвідчений оборонець пригадав свій період виступів за львівську команду.

Колишній захисник «Карпат» Сергій Вакуленко, який на сьогоднішній день грає за вірменський «Пюнік», в інтерв’ю порталу «FanDay.net» пригадав час своїх виступів за львівські «Карпати» Петра Димінського.

Найгірший період був у «Карпатах». Там не платили. Я з Харкова із сім’єю приїхав до Львова. Зарплату та бонуси не платять, постійно кажуть, що «завтра». Я не звик до таких ситуацій. У мене завжди все було чітко. Тут приходиш до Карпат – клуб з іменем, база є, місто яке, і думаєш, що все добре буде, а тобі постійно кажуть, щоб почекав, – розповів Сергій.

Як додав Вакуленко, все доходило до того, що футболісти «зелено-білих» навіть відмовлялися виходити на тренування. У підсумку Сергій таки отримав від львів’ян половину зароблених грошей і ніяких претензій не має.

Легіонери одразу відмовлялися навіть тренуватися. Українські футболісти впросили їх, а потім і в наших терпець урвався. Тяжко психологічно і жодної мотивації не було. Чотири місяці сидиш і чекаєш. Ну, скажіть чесно, що немає грошей – і все. А тебе дурять, що завтра чи післязавтра. Для мене це дико. У результаті домовилися, і вони віддали половину того, що мають. Я до них претензій не маю. Не хотілося позиватися, я вирішив по-людськи розлучитися, – сказав Вакуленко.

Відзначимо, що минулого тижня Вакуленко разом зі своїм «Пюніком» здобув несподівану перемогу в Лізі конференцій над «Слованом» із Братислави. Матч завершився тріумфом вірменської команди з рахунком 2:0.

5
Один коментар до “«Найгірший період»: Український футболіст – про виступи за «Карпати»”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*