• 29.09.2024 11:28

Хто може замінити Луческу в «Динамо»: цікавий варіант від Вацка

Відомий журналіст припустив, хто може замінити румунського тренера.

Коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі «Вацко on air» висловився про кризу в київському «Динамо», припустивши, що президент клубу Ігор Суркіс вже потрохи думає про тренерів, які можуть замінити Мірчу Луческу.

Брати Суркіси – досвідчені футбольні функціонери. Я майже впевнений, що вони десь подумують, прораховують та аналізують запасні варіанти. Тому що криза насправді дуже глибока, ніхто не гарантує, що той же сам Луческу не гримне дверима й не піде. Цього також не можна виключати. Якщо така криза, то президент клубу теж повинен шукати якісь важелі впливу, – сказав журналіст.

Також Вацко висловив власну думку, хто може очолити «біло-синіх» після потенційного відходу Луческу. Як вважає медійник, Суркіси цілком можуть зробити ставку на нинішнього керманича юніорської команди киян Ігоря Костюка.

Якщо ви запитуєте про кандидатів, то мені чомусь видається, що кандидатом №1 може бути той же Ігор Костюк (чинний головний тренер «Динамо» U-19). Не точно буде, не стовідсотково. Це не інсайд, це – просто моє передбачення. Костюк свій, «динамівець», не без успіху працював на молодіжному та юнацькому рівнях. Половина команди пройшла через його руки, він знає цих футболістів. Тобто для керівництва «Динамо» – це просте рішення, що лежить на поверхні, щоб струсонути команду. Не факт, що ефективне, але просте, – висловився коментатор.

Нагадаємо, що «Динамо» зазнало 6 поразок в останніх 7-ми поєдинках в різних турнірах. Після такої невдалої серії все частіше почали з’являтися чутки про можливий відхід наставника команди Мірчі Луческу.

5
Один коментар до “Хто може замінити Луческу в «Динамо»: цікавий варіант від Вацка”
  1. Дальше дебілко Вацко вилазить на сцену, хто -ти ??? Вгамуйся!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*