• 07.05.2024 15:46

Як форвард «Львова» отримав подарунок від Роналду

Бразильський футбол обмінявся футболками з португальською зіркою.

Нападник «Львова» Вітор Пернамбуку, який на правах оренди захищає кольори «Шеріфа», розповів у коментарі «Globo» про те, як отримав футболку зіркового нападника Кріштіану Роналду після матчу Ліги Європи з «Манчестер Юнайтед».

Після фінального свистка матчу з «МЮ» я підійшов до Роналду, привітав його з грою і запитав: «Кріштіану, можна твою футболку?». Він сказав: «Будь спокійний, я віддам тобі її у роздягальні». Він це сказав спокійно та впевнено, але я нервувався, бо бачив, як решта гравців нашої команди також підходила до Кріша з аналогічним проханням. Я не витримав, і підійшов до Роналду ще раз: «Кріштіану, твоя футболка моя, так?» На що той повторив, щоб я не хвилювався.

І Кріштіану, зрештою, виконав обіцянку. Ми зустрілися біля нашої роздягальні, він віддав мені свою футболку і навіть на ній розписався. Це був дуже важливий день для мене! Я потім навіть не міг заснути – так мене схвилювало ставлення Роналду до мене, – цитує Вітора.

Нагадаємо, що Пернамбуку став гравцем «Львова» у лютому 2019-го року. Однак 2020-й рік бразилець провів у оренді в тбіліському «Дінамо», в травні 2021-го вирушив до норвезького «Буде-Ґлімта», а зі січня 2022-го перебрався до «Шеріфа».

5
Один коментар до “Як форвард «Львова» отримав подарунок від Роналду”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*