• 19.05.2024 00:27

«Ураган» – у Лізі чемпіонів

УЄФА затвердив зміни у списку учасників футзальної Ліги чемпіонів від України

Замість херсонського «Продексіма» участь у турнірі візьме івано-франківський «Ураган».

Херсонці за підсумками сезону-2021/2022, який завершили дочасно, посів 1-ше місце в чемпіонаті України, завдяки чому потрапив до Ліги чемпіонів. І вже отримав суперників: португальську «Бенфіку», угорський «Галадаш» і румунський «Юнайтед Ґалац», нагадало «Суспільне. Спорт». Однак через війну «Продексім» не вийшов на старт нового сезону.

Заміною «Продексіма» став «Ураган» – команда, яка посіла 2-ге місце. Івано-франківці візьмуть участь замість херсонців у новому розіграші турніру. УЄФА вже надіслав офіційне підтвердження їхньої участі у розіграші Ліги чемпіонів.

При цьому івано-франківці стануть саме заміною «Продексіму»: європейські футзальні чиновники не робитимуть повторного жеребкування.

Таким чином «Ураган» удруге поспіль зіграє у футзальній Лізі чемпіонів. Попереднього розіграшу турніру івано-франківська команда пройшла до еліт-раунду, де здобула 1-ну перемогу, але посіла останнє місце в групі.

До речі, там якраз грала як проти «Бенфіки», так і проти «Галадаша», програвши обидвом з однаковим рахунком – 0:4.

Матчі шляху А головного раунду Ліги чемпіонів відбудуться з 25-го до 30-го жовтня в румунському Ґалаці. До еліт-раунду з групи тепер уже «Урагана» вийдуть 3 найкращі команди.

«Ураган» – 2-разовий чемпіон України (2011-го та 2021-го років). Команда вже розпочала виступи нового сезону, перемігши львівський «In.IT» 5:0

5
Один коментар до “«Ураган» – у Лізі чемпіонів”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*