• 09.05.2024 20:51

Результативна “Аталанта”, непереконливий “Ювентус”

Недільні результати італійської серії А

Міланський “Інтер” продовжує крокувати до чемпіонства, цього разу підопічні Антоніо Конте мінімально здолали “Верону” (1:0). Єдиним голом у складі “нерадзурі” під завісу матчу відзначився Дарміан.

А ще в Італії точиться серйозна боротьба за срібло. Поки “Мілан” готувався до двобою з “Лаціо”, який відбудеться у понеділок, його конкурент “Ювентус” втрачав очки. У матчі з “Фіорентиною” гравці “старої синьйори” пропустили 1-ми, ефектно виконавши пенальті забив Влаховіч. Відразу по перерві вдновив паритет Мората, який своїм голом приніс “Ювентусу” нічию – 1:1.

Ігровий день завершувала “Аталанта”, яка приймала у рідних стінах “Болонью”. Віктор Коваленко знову просидів увесь матч на лаві запасних, натомість Руслан Малиновський вийшов у старті. Саме українець відкрив рахунок, точно пробивши у правий кут. Ще до перерви перевагу берґамасків подвоїв Мюріель. У 2-му таймі “Болонья” залишилася в меншості, пряму червону картку отримав Шутен. Внаслідок цього за “Аталанту” забили іще Фройлер, Сапата і Міранчук. У підсумку, 5:0 – розгромна звитяга підопічних Джан-П’єро Ґасперіні, яка дозволила їм піднятися на 2-ге місце.

Усі результати ігрового дня серії А:

Турнірна таблиця:

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*