• 21.05.2024 05:25

Як «Аякс» і Антоні завадили Мудрику переїхати в Англію

Про інтерес англійських клубів до Михайла Мудрика відомо вже давно, але «Шахтар» якщо і продасть футболіста, то за дуже великі гроші

Українському гравцю присвятив матеріал Football.London. Журналісти інформаційного ресурсу навели цитату Мудрика:

«Я думаю, що кожен мріє про англійську прем’єр-лігу. Наприклад, «Арсенал» – дуже хороша команда, там сильний тренер, мені подобається, як вони грають. Особисто я не міг би сказати «ні» «Арсеналу». Але трансфер – це не тільки моє рішення».

За версією англійських медійників, у січні «каноніри» знову зроблять трансферний хід щодо Михайла.

Однак, за словами відомого футбольного інсайдера Фабріціо Романо, «Шахтар» планує вимагати величезну суму, особливо після того, як «Аякс» продав Антоні (на рік старший за Мудрика) в «Манчестер Юнайтед» за 100 мільйонів євро.

Італійський трансферний гуру вважає, що в «Арсенала» є великий шанс на Мудрика.

«Коли влітку я розмовляв із власними джерелами про Мудрика, вони запевнили мене, що в «Шахтарі» насправді переконані: цей хлопець коштує набагато більше, ніж 30 мільйонів євро. В останній тиждень трансферного вікна український клуб отримав пропозицію в розмірі 30 мільйонів євро плюс бонуси від «Евертона». Але після переходу Антоні в «Манчестер Юнайтед» за 100 мільйонів євро «Шахтар» вирішив відмовитися», – наголосив Романо.

За його інформацією, в українському клубі захотіли набагато більше, ніж навіть 40 мільйонів євро. Ось чому врешті-решт вони вирішили залишити гравця, тому що вони переконані, що продадуть його за шалені гроші.

«В «Арсенала» є шанс на Мудрика, але в трансферних перегонах із «канонірами» конкуруватиме багато інших клубів. Це буде непросто», – підсумував Романо.

Нагадаємо, як повідомив учора «Liverpool Echo», «Евертон» на полишає надій підписати півзахисника «Шахтаря» Михайла Мудрика взимку.

5
Один коментар до “Як «Аякс» і Антоні завадили Мудрику переїхати в Англію”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*