• 02.05.2024 18:54

Звернення Яремчука до фанатів «Брюґе»

Український нападник Роман Яремчук звернувся до вболівальників «Брюґе»

Його відеозвернення на 2 хвилини 45 секунд з’явилося на ютуб-каналі бельгійського клубу.

«Я радий перейти в «Брюґе». Прийшов сюди, бо хочу вигравати трофеї, завжди перебувати на вершині, грати в Лізі чемпіонів і забивати багато голів», – висловив традиційні футбольні бажання вихованець львівського футболу.

Він відзначив чудову атмосферу на стадіоні. Оскільки коли грав за «Ґент», то через це в гостьових матчах проти «Брюґе» доводилося дуже важко – підтримка людей завжди гаряча. Тому українець запевнив, що хоче відчути цю атмосферу.

Наш збірник відзначив, що в Бельгії багато індивідуально сильних, молодих і талановитих футболістів, гра тут відкрита, а команди кваліфіковані.

«Добре знаю гравця «Брюґе» Едуарда Соболя, ми з ним граємо за збірну України. Він намагається допомагати мені. Дякую йому. Прошу вболівальників «Брюґе» підтримувати нас. Робіть гарячу атмосферу щоматчу. Ваша енергія передається гравцям на полі. Незабаром побачимося», – підсумував Роман Яремчук.

https://www.youtube.com/watch?v=SwPhwcimeh4

Нагадаємо, в середу, 30-го серпня, офіційно стало відомо, що Роман Яремчук перейшов із «Бенфіки» в «Брюґе». Згодом він обрав собі 70-ий номер у бельгійській команді.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*