• 18.05.2024 00:47

Циганкова хотіли каталонці, Суркіс не продав

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів, хто насправді хотів купити Віктора Циганкова, та про його майбутнє в київській команді

«Віктор залишається у «Динамо», – цитує Суркіса-молодшого «ТаТоТаке». – Він має рік контракту. З можливістю пролонгувати його або допрацювати до літа. Офіційної пропозиції наш клуб не отримував. На словах – прозвучала ініціатива агента гравця Пере Ґвардіоли. Мовляв, Циганкова хоче «Жирона». Фінальна пропозиція – 10 мільйонів у декілька траншів, розтягнутих на 2 роки. Я ввічливо подякував, але відмовив».

На думку Ігоря Суркіса, лідер «Динамо» не може залишати команду в останній день трансферного вікна таким чином.

«Ніби він товар, про який згадали в останню секунду, – пояснив президент київського клубу. – Погодитися на це можна лише за умови, коли йдеться про топ-команду. «Жирона» – нехай і клуб зі «Сіті груп» – до таких не відноситься. Це рішення ухвалили свідомо, з розумінням можливих втрат».

Суркіс вважає, що Циганков матиме час, щоби грою в Лізі Європи та в українській прем’єр-лізі довести, що він гідний того, чого прагне. «Динамо» планує вестимемо з Віктором переговори про продовження контракту, але не збирається вмовляти чи примушувати насильно.

«Він – не раб «Динамо». Нехай чинить так, як вважає за потрібне. Я не боюся втратити гравця. Я взагалі нічого не боюся, і на шантажі й ультиматуми не реагую. У житті буває всяке. Ми пам’ятаємо випадок з Ярмоленком і пам’ятаємо з Конопянкою… Усі люди різні, але кожен має право», – підсумував Ігор Суркіс.

Нагадаємо, раніше з’являлися чутки про можливий перехід Віктора Циганкова в нідерландський «ПСВ Ейндговен» або італійську «Аталанту».

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*