• 22.09.2024 12:37

Драматична поразка «Львова» у першому матчі сезону

27 Сер 2022, 14:54 ,

Львівська команда розпочала сезон з поразки.

«Львів» приймав у себе вдома «Зорю» у рамках матчу 2-го туру чемпіонату України.

Поєдинок розпочався для підопічних Алега Дулуба невдало, оскільки вже на 8-й хвилині вони пропустили. Після подачу від кутового прапорця м’яч долетів до Вантуха, якому вдався ефектний удар у кут воріт – 0:1.

Проте, радість луганців тривала недовго – за мить рахунок знову став рівним. Данченко провалився на своєму фланзі й цим скористався Бойко: хавбек пробіг лівим флангом, змістився до центру та завдав точного удару – 1:1.

Ба більше, на старті 2-го тайму львів’яни взагалі вийшли вперед. Нич зумів вирватися на чудову ударну позицію і, завдавши влучного пострілу у ближній кут воріт Мацапури, вивів свою команду вперед – 2:1.

Втім, перевага львів’ян також довго не пробула. Мишньов, тільки-но з’явившись на полі з-під заміни, достатньо швидко відновив паритет, тож на табло знову з’явився нічийний рахунок – 2:2.

Зрештою, здобути очки в цій зустрічі господарям так і не вдалося. Під завісу зустрічі ще один джокер луганців Алефіренко розписався у воротах Ільющенкова, чим приніс своїй команді перемогу – 2:3.

5
Один коментар до “Драматична поразка «Львова» у першому матчі сезону”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*