• 19.05.2024 23:48

«Каладзе – зрадник», – командир грузинського легіону

Колишній захисник «Динамо», «Мілана» та збірної Грузії Каха Каладзе – зараз мер Тбілісі

Від початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну грузинська влада зайняла дещо неоднозначну позицію. З одного боку – як і переважна більшість народу Грузії, вона начебто підтримала українців, але з іншого – під впливом місцевих олігархів підігрує і Кремлю.

Командир грузинського легіону, який зараз воює на українському боці, Мамука Мамулашвілі в інтерв’ю для ютуб-каналу «Pressing» будь-яку неоднозначність відкидає.

«Скажу прямо: Каха Каладзе – зрадник Грузії та України, – заявив він. – Він мав тісний зв’язок з Україною. Не можу сказати, що він політик. У нього неналежна для цього освіта, щоби займатися політичною діяльністю. Він може тільки грати у футбол».

За словами Мамулашвілі, Каладзе є продажною людина, яка соромить Грузію. Він відклав все грузинське, щоби допомагати російському олігарху та Росії воювати проти України.

«Грузинський легіон в Україні – посли грузинського народу. Грузія підтримує Україну, тому воля народу – серед нас. А те, що каже Каладзе, – не має жодного сенсу. Він такий же росіянин, як і всі інші мешканці країни-агресорки», – безапеляційно наголосив Мамулашвілі.

0
Один коментар до “«Каладзе – зрадник», – командир грузинського легіону”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*