• 17.05.2024 13:16

Як ультрас «Десни» спалили паспорт футболіста-зрадника

7 Сер 2022, 16:45 ,

Чернігівські фанати відреагували на гравця-зрадника.

Днями колишній захисник «Десни» та низки інших українських клубів Олександр Масалов перейшов до російської «Уфи». Ще раніше у Чернігові знайшли російський паспорт футболіста-зрадника, який яскраво пояснює його позицію…

Ультрас чернігівського клубу, дізнавшись про перехід Масалова до російського недоклубу, виступили з відеозверненням до гравця. Цікаво, що на цьому відео вони спалили знайдений рашистський паспорт екс-оборонця улюбленого клубу.

Крім того, вболівальники «Десни» виступили зі зверненням до Масалова:

Ми заявляємо, що докладемо всіх зусиль, щоб ця потвора на ім’я Олександр Масалов у майбутньому жодним чином не був причетний до футболу в країні на будь-якому рівні.

Нам навіть важко уявити, яким потрібно бути до######ом, щоб після всіх руйнувань, яких зазнало наше рідне місто, наш стадіон, наш клуб – поїхати грати на росії. Нешановний г####н-Масалов, ми спалюємо цей ср###ий папірець, який ти отримав в окупантів. Хоча й знаємо, що ніякої цінності він не має. І ти ще без проблем вилижеш кілька рашистських дуп та отримаєш новий.

Нехай таким лайном, як ти, займаються спецслужби. А ми передаємо тобі полум‘яний привіт. Гори у пеклі, зрадник. Разом зі своїм новим гівно-клубом, разом зі своєю новою батьківщиною», – сказав представник ультрас.

5
Один коментар до “Як ультрас «Десни» спалили паспорт футболіста-зрадника”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*