• 21.05.2024 17:29

“Зоря” зіграє з “Динамо” в фіналі кубка України

Луганська “Зоря” вийшла у фінал кубка України, обігравши “Олександрію” у серії пенальті – 1:1 (3:4)

Луганська команда завітала до Олександрії в статусі фаворта, і доволі швидко взялась це доводити. На 20-ій хвилині Кочергін виконав дальній удар, із яким Паньків не впорався, а “Зоря” вийшла вперед. Минімальний рахунок тримався майже до самого кінця, аж поки у компенсований час господарі не отримали право на пробиття пенальті. Бондаренко переграв Васіля з позначки і перевів гру в додатковий час.

Після безгольового овертайму матч перейшов у серію пенальті, перед якою Олексій Шевченко замінив Ніколу Васіля. На початку 11-метрових команди йшли нога в ногу, але б’ючи 3-ім, Іванісеня схибив. Здавалось, “Олександрія” доведе “лотерею” до перемоги, проте Дубра та Стецьков повторили долю опорника “Зорі”, а луганці решту своїх ударів забили. Таким чином подопічні Віктора Скрипника вийшли у фінал, де зіграють з “Динамо”.

“Олександрія” – “Зоря” – 1:1 (3:4 пен.)

Голи: Бондаренко, з пен., 90+1 – Кочергін, 20

“Олександрія”: Паньків, Вантух, Бондаренко, Дубра, Бабогло (Пашаєв, 46), Лучкевич (Стецьков, 80), Банада, Дришлюк, Ковалець (Шастал, 72), Третьяков (Мишенко, 84), Сітало (Устименко, 72)

“Зоря”: Васіль (Шевченко, 120), Фаворов, Вернидуб, Іванісеня, Циганікс, Назарина, Кабаєв (Луньов, 104), Юрченко, Кочергін, Гладкий (Цвек, 90+5), Алах’яр (Шахаб, 104)

Попередження: Бондаренко, 64 – Кочергін, 7; Іванісеня, 61; Гладкий, 63; Циганікс, 79

0
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*