• 03.05.2024 04:13

Що не так з “червоною стайнею”?

24 Лип 2022, 17:51 ,

“Ферарі” ніяк не може реалізувати свою перевагу у швидкості над конкурентами.

Здавалося, Шарль Леклер вже перервав смугу невдач, здобувши впевнену перемогу на ґран-прі Австрії. Але на ґран-прі Франції прихильників “Ферарі” знову чекало розчарування.

У кваліфікації знову тріумфував Леклер, але у цьому йому допоміг напарник Сайнс. Через заміну силової установки він і так мав стартувати у хвості пелетону, тож спокійно міг пожертвувати своїм швидким колом, аби надати повітряний мішок Шарлю.

Втім, під час перегонів Ферстапен довгий час не відпускав монегаска, хоч і не міг його пройти. Нідерландець першим поїхав на піт-стоп, а от Леклеру зупинитися в боксах не судилось. На 19-му колі він помилився в одному з поворотів і вилетів з траси. За попередніми даними причиною помилки монегаска стали проблеми з педаллю газу, які були і на попередньому ґран-прі.

За таких умов Ферстапен спокійно доїхав до фінішу першим і суттєво збільшив свою перевагу у загальному заліку – до 63 очок. Відзначимо друге місце Льюїса Гемілтона, який останнім часом стабільно приїжджає на подіум. Для “Мерседеса” цей подіум став подвійним вперше цього сезону – Расел незадовго до фінішу перегонів зумів випередити Серхіо Переса, який проґавив відновлення повноцінних перегонів після режиму віртуальної машини безпеки.

5
Один коментар до “Що не так з “червоною стайнею”?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*