• 17.05.2024 09:58

«Ворскла» може грати в Полтаві, але Скрипник не хоче

Міністерство оборони не проти включити Полтавщину в список регіонів, де можна грати в футбол

Журналіст-інсайдер Ігор Бурбас у програмі «Чистий підкаст» повідомив, що є варіант із проведенням матчів чемпіонату України з футболу в Полтаві.

«Якщо «Ворскла» та її стадіон домовляться з обласною військовою адміністрацією, то Полтаву можуть теж додати до списку регіонів, де проводитимуть українську прем’єр-лігу. Тобто військові не проти включити цей зелений регіон, в якому плюс-мінус зараз безпечно грати на рівні з Києвом, Львовом і Ужгородом», – зазначив він.

Однак сам футбольний клуб «Ворскла» зараз у роздумах. Річ у тому, що новий головний тренер Віктор Скрипник прагне залучити легіонерів, а вони готові грати лише в прикордонній зоні.

«Команда вже вибрала базуватися в Ужгороді. Думаю, вороття назад не буде», – підсумував Ігор Бурбас.

Нагадаємо, що на початку червня полтавський клуб оголосив про призначення колишнього наставника «Зорі» Віктора Скрипника на посаду головного тренера команди.

Нещодавно «СПОРТИВКА» поділилася інсайдом, що 35-річний Денис Олійник перейшов у «Ворсклу». Крім того, полтавці активно підписують бразильців, зокрема, декілька днів тому «ворсклянином» став захисник Феліпе Родріґеш.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*