• 08.05.2024 16:59

«Зоря» збирається підписати Марлуша?

30 Чер 2022, 11:49

Луганський клуб продовжує комплектацію команди до нового сезону.

Генеральний директор луганської «Зорі» Станіслав Оганов розповів у інтерв’ю клубній прес-службі про кадрову ситуацію в команді. За його словами, луганський колектив навіть переглядає бразильського гравця на ім’я Марлуш.

На цей час тут знаходяться наступні гравці: Микита Шевченко, Дмитро Мацапура, Антон Жилкін, Олександр Сапутін, Ярослав Кисіль, Юрій Дудник, Максим Сміян, Назар Байрук, Максим Казаков, Тимофій Сухар, Максим Імереков, Ігор Снурніцин, Даніл Скорко, Максим Хлань, Денис Нагнойний, Валерій Дубко, Єгор Назаріна, Олег Данченко, Сергій Булеца, Ахмед Алібеков, Юрій Тлумак, Максим Луньов, Крістіан, Абдула Абдуллаєв, Даніїл Алефіренко, Владислав Кабаєв, Олександр Гладкий.

В найближчий час до команди приєднаються Шахаб, Денис Янаков, Арсеній Батагов та Дмитро Мишньов. На перегляді знаходиться гравець з Бразилії Марлуш. Ще будуть футболісти, які будуть приїжджати на перегляд. Є питання щодо Жунінью, Ґільєрме та Овусу. Долю цих гравців ми повідомимо додатково.Тренерський штаб визначиться з основною обоймою протягом тижня.

0
Один коментар до “«Зоря» збирається підписати Марлуша?”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*