• 29.04.2024 11:41

Байдуже на війну? Екс-гравець «Карпат» щасливий грати в Росії

Колумбієць не має наміру залишати клуб, що грає в чемпіонаті країни-агресора.

Колишній лідер «Карпат» Хорхе Караскаль, який взимку став гравцем російського «ЦСКА», щасливий грати у тамтешній першості. Про це розповів сам колумбійський футболіст в інтерв’ю одному з рашистських медіа.

Я не буду вдаватися до можливості розірвати угоду завдяки правилам ФІФА. У мене довгостроковий контракт із «ЦСКА». Дуже радий грати в цій команді, всім задоволений. Зараз моє життя пов’язане з цим клубом. Не збираюся нічого змінювати й не планую нікуди йти.‎ Клуб піклується про нас, про нашу безпеку.

Нам дали зрозуміти, що якщо станеться щось незвичайне, нас не покинуть і навіть допоможуть із від’їздом у безпечне місце. Керівництво заспокоїло гравців, оточивши їх турботою та теплом, тому немає про що переживати. У Москві спокійне та стабільне життя, проблем немає. Я люблю футбол, тут у мене є можливість займатися улюбленою справою. Навіщо кудись їхати або ховатися? Не розумію. Я тут дуже щасливий.

Нагадаємо, що іще не так давно Караскаль виступав за львівські «Карпати» – у період з 2017-го жо 2019-го року. Загалом, Хорхе провів за «зелено-білих» 41 поєдинок, в якому зумів забити 6 м’ячів та віддав 5 результативних передач.

5
Один коментар до “Байдуже на війну? Екс-гравець «Карпат» щасливий грати в Росії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*