• 29.04.2024 21:09

Новий тренер для «Зорі»: Хацкевіч та ще два кандидати

Луганський клуб поки не визначився, хто тренуватиме команду в новому сезоні.

Зважаючи на відхід Віктора Скрипника з посади головного тренера «Зорі», клуб шукає нового коуча для команди. Як повідомляє журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський, на сьогоднішній день є три кандидати на пост наставника луганського колективу.

Перший претендент на посаду наставника луганців – Патрік ван Леувен, про можливий прихід якого повідомлялося раніше. Нідерландський фахівець є клієнтом агентства одіозного Вадима Шаблія, яке вже тривалий час формує склад луганської команди. Враховуючи це, компанія «ProStar» цілком може сформувати і тренерський штаб «Зорі».

Крім ван Леувена, іншими кандидатами на пост головного тренера луганської команди називаються Олександр Бабич та Аляксандр Хацкевіч, які є колишніми керманичами «Кривбаса» та «Динамо» відповідно. Цікаво, що інтереси цих фахівців також представляє агент Шаблій.

Хай там як, фаворитом на те, щоб очолити «Зорю», все-таки вважається фахівець з Нідерландів. За даними джерела, зараз ван Леувен перебуває в Україні та веде перемовини з луганцями. Таким чином, його призначення на вакантну посаду головного тренера може відбутися вже найближчим часом.

5
Один коментар до “Новий тренер для «Зорі»: Хацкевіч та ще два кандидати”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*