• 07.05.2024 04:38

Продати Мудрика: «Баєр» узяв паузу

Переговори про трансфер українського таланта «Шахтаря» Михайла Мудрика в «Баєр» заходить у безвихідь

За інформацією Get German Football News, декілька тижнів тому 21-річний футболіст домовився з німецькою командою. Згоди досягли між собою і клуби.

Німці чомусь вважають, що залишалося лише розв’язати питання з виїздом футболіста за кордон, коли в Україні йде війна та діє заборона на виїзд для чоловіків віком від 18-ти до 60-ти років.

Проте, самі знаєте, за останній час це не заважало українським футболістам різного віку працевлаштовуватися за кордоном…

Річ в іншому. Керівництво донецького футбольного клубу намагається якомога дорожче продати гравця в Англію чи Італію, звідки все ще є інтерес до Мудрика. А «Баєр» фінансові апетити «гірників» не покриває.

Леверкузенці продовжують стежити за ситуацією. Якщо команда продасть в «ПСЖ» Мусу Діабі, то зможе збільшити пропозицію і щодо українця. Але зараз усе поставили на паузу.

Нагадаємо, раніше італійські медіа повідомляли, що Мудрик відмовився від пропозицій «Мілана» та «Ювентуса», бо начебто не хоче грати в італійській серії А, а бачить себе винятково в німецькій бундеслізі, де цікавий «Баєру».

Також з’являлася інформація, що «Баєр» і «Брентфорд» пропонували за Михайла близько 20-ти мільйонів євро.

5
Один коментар до “Продати Мудрика: «Баєр» узяв паузу”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*