• 18.05.2024 16:02

Ракицький хоче вступити до лав ЗСУ?

21 Чер 2022, 12:18

Скнадальний український футболіст начебто змінив свою позицію.

Колишній захисник «Шахтаря» та збірної України Ярослав Ракицький хотів вступити до лав ЗСУ та вирушити на фронт. Принаймні, в інтерв’ю ютуб-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital» про це розповів ще один екс-гравець нашої національної команди Олександр Алієв.

Я розмовляв з агентом Ракицького, то Ярик дуже хоче приїхати у Київ та піти воювати. Я кажу, що в нього ще є 2-3 роки, тому нехай заробляє гроші та отримує тільки задоволення від улюбленою справи. Він не сидить, він був і є патріотом цієї країни. Скажу чесно, що Ракицький хотів вступати до лав ЗСУ. Так, він перебуває у Туреччині, там його сім’я. Він реально хоче їхати сюди, але я сказав, що йому цього не потрібно.

Нагадаємо, що декілька минулих сезонів Ракицький провів у складі російського «Зєніта». Проте після повномасштабного вторгнення рашистів на територію Україні одіозний футболіст розірвав контракт з тамтешнім клубом та залишив країну-агресора.

5
2 коментар до “Ракицький хоче вступити до лав ЗСУ?”
  1. Не робіть з рака- патріота!!! Гівно,воно і в Африці – гівно,воно чмо при гімні України ні разу морду не відкрило ,після захоплення Криму,поїхав до окупантів заробляти, це чмо по життю і немає йому оправдання, крапка.

    0
  2. Це таке саме,як сєлєзньов,той тоже не мав як сім’ю годувати,з таких недоукраїнців націю не побудуєш,це гниле сотворіння треба гнати за порєбрік!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*