• 07.05.2024 14:18

За крок від п’єдесталу: Харлан – без медалі

У турецькій Анталії на Євро-2022 з фехтування найкращим результатом для українських шаблісток стало 5-те місце Ольги Харлан

Титулована українська спортсменка, для якої це 3-ій старт у сезоні, зупинилася за крок від п’єдесталу, в драматичному чвертьфіналі вона поступилася 2-му номеру світового рейтингу та майбутній чемпіонці Європи Ані Башті з Азербайджану (14:15).

Харлан упевнено подолала груповий етап, очоливши посів. Спочатку пройшла бронзову медалістку юніорських чемпіонатів світу та Європи Шуґар Катінку Батаї з Угорщини (15:11), яка перед тим в 1/32-ій фіналу змусила скласти зброю іншу українку Олену Кравацьку (15:5).

В 1/8-ій фіналу Ользі Харлан нічого не змогла протиставити Маліна Вонґсаваді з Франції – 15:8. Ну, а далі – поразка від Азербайджанки.

Харлан повернулася на доріжку після перерви в 9 місяців і до Євро виступила лише на 2-ох турнірах – у Тунісі й Італії, де зупинялася на стадії 1/8-ої фіналу.

Ще одна представниця України Юлія Бакастова склала зброю в 1/32-ій фіналу, поступившись румунці Сабіні Мартіс (13:15). Олена Вороніна зупинилася на груповій стадії змагань.

Нагадаємо, що українка Владислава Харькова, яка вперше виступала на дорослих змаганнях такого рівня, перемогла на Євро з фехтування на шпазі в Анталії (Туреччина).

5
Один коментар до “За крок від п’єдесталу: Харлан – без медалі”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*