• 17.05.2024 12:49

“Волинь” – все? Існування клубу опинилося під загрозою

18 Чер 2022, 21:00

Луцький колектив може відмовитися від виступів у новому сезоні.

Не так давно колишній футболіст “Волині” Олександр Кучеренко в інтерв’ю порталу “FanDay” заявив, що луцької команди більше не буде (відмовиться від виступів у новому сезоні першої ліги), а замість неї залишиться лише дитяча футбольна школа.

Дещо пізніше, відповідаючи на запитання про підготовку “Волині” до нового сезону, інформацію про невизначене майбутнє “хрестоносців” в коментарі тому таки джерелу підтвердив головний тренер команди Альберт Шахов:

Дивіться, ми десь наступного тижня ще визначатимемося – чи гратимемо ми цього сезону взагалі. Зараз конкретики ніякої немає і конкретно нам не сказали – чи не будемо брати участь. Зараз так підтримуємо форму, десь тричі на тиждень ми бігаємо з хлопцями. Раз на тиждень намагаємося провести якийсь спаринг. Наступного тижня приїде генеральний директор та головний інвестор, тому я думаю, що обговорюватимуть можливі варіанти.

Нагадаємо, що до моменту повномасштабного вторгення російських окупантів на територію України “Волинь” посідала 10-ту сходинку в турнірній таблиці першої ліги. Після 19-ти зіграних поєдинків луцька команда мала в своєму активі 25 залікових балів.

5
Один коментар до ““Волинь” – все? Існування клубу опинилося під загрозою”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*