• 18.05.2024 14:21

Екс-капітан збірної Росії публічно засудив війну з Україною

15 Чер 2022, 17:36

Колишній футболіст висловився про вторгнення РФ за 4 місяці після його початку.

Колишній капітан збірної Росії Ігор Дєнісов у інтерв’ю ютуб-каналу “Nobel” виступив проти російського вторгнення на територію України.

“Для мене ця війна – катастрофа. Повний жах. Не знаю, може, мене за ці слова посадять або уб’ють, але я говорю як є. Сприйняття взагалі всього у мене змінилося різко. Я не спав. Напевно, чотири дні точно я спав години по три. Я був просто шокований… Я не розумію, чому у 2022 році… І мені ніхто не може цього пояснити.. Я проти війни. Я проти, коли люди вмирають”.

Я навіть звернення до нашого “великого” відправив. Розумів, звичайно, що хтось на мене дивитися там буде. Але я відправив. Я дав послухати своєму юристу, ми хотіли на ютуб скинути, але всі медіа відмовилися. Що там було? Щоб це зупинилося. Я навіть сказав так: “Готовий стати на коліна перед вами”. Я, гордий хлопець, ладен був стати на коліна перед ним, щоб він це все зупинив. Що таке життя однієї людини – якогось Денисова? Гордості вже не було, бо я вже уявляв, до чого все це йде. Але, на жаль, ніхто не виставив”.

Також колишній півзахисник російської збірної додав, що підтримує рішення УЄФА усунути російські клуби та збірні від міжнародних турнірів:

“Я вважаю, що це правильно. Ви, я і всі тут (в Росії – прим.) причетні до того, що відбувається (в Україні – прим.). Ми всі причетні до цього. Ми обираємо, хочеться вірити, владу. Потрібно припинити те, що зараз відбувається. А припинити можна через щось таке жорстке щодо нас. Ми всі сміємося, що це не допоможе, що це все нісенітниця, але ні – футбол наш скотився дуже далеко. Пропустимо єврокубковий сезон – буде ще гірше. Те, що відбувається, – це жах”.

5
Один коментар до “Екс-капітан збірної Росії публічно засудив війну з Україною”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*