• 18.05.2024 11:57

“Через хвилину була вся сума”: Забарний придбав дрон для ЗСУ

25 Тра 2022, 10:10

Молодий український оборонець долучився до допомоги нашій армії.

Захисник “Динамо” та збірної України Ілля Забарний став ще одним футболістом, який допомагає ЗСУ побороти російську нечисть. Про це повідомив ведучий ютуб-каналу “ТРЕНДЕЦЬ” Дмитро Поворознюк.

“Футболіст збірної України та “Динамо” Ілля Забарний передав дрон для ЗСУ. Він не хотів говорити про це публічно, але я вважаю, що такі вчинки є прикладом для інших і їх потрібно показувати. Шевченко нарешті зустрівся з мамою та сестрою, яких не впустили у Великобританію Шевченко нарешті зустрівся з мамою та сестрою, яких не впустили у Великобританію.

Ілля написав сам. Одне речення: “Чим я можу допомогти?”. “Треба дрон пацанам під Херсон. Збираю кошти. Треба 50 тисяч гривень”, – через одну хвилину вся сума була в мене на рахунку. Забарному 19 років. Зараз він один із найперспективніших футболістів світу на своїй позиції. Я не вірю, що політики змінять Україну. Я вірю, що молодь і нове покоління з іншим внутрішнім компасом і совістю зробить Україну іншою. Ці люди вже вільні і рашисти для них не “братський народ”. Пишаюся”, – написав Поворознюк.

0
Один коментар до ““Через хвилину була вся сума”: Забарний придбав дрон для ЗСУ”
  1. Що,для дерев’яного захисника 50 тисяч??? Він мав купити дронів на всю зарплату!!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*