• 22.09.2024 01:51

“Металіст” та “Кривбас” гратимуть новий сезон в УПЛ?

6 Тра 2022, 19:32 ,

Журналіст Ігор Циганик повідомив, що наступного сезону в УПЛ буде поповнення.

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї програми “Циганик LIVE” розповів, що наступного року серед учасників елітного дивізіону України буде щонайменше дві нові команди.

“Є питання по обміну між лігами. Наскільки я розумію, що на сьогоднішній день можна вже привітати “Металіст” та “Кривбас” з виходом до УПЛ. Якщо УЄФА визнає результати УПЛ і за цими результатами визначає учасників єврокубків, тоді УАФ, як і старший товариш, повинна визнавати результати першої ліги і давати преференції тим клубам, які перебувають на лідируючих позиціях.

Як розумію, що це, напевно, технічний момент, тому що зараз ми не знаємо, скільки клубів можуть вийти до на наступний сезон. Але я переконаний, що якщо “Металіст” та “Кривбас” виявлять бажання виступати у новому сезоні, то вони повинні бути серед учасників УПЛ. Ось така логіка прийняття рішень зараз в УАФ.

Тому я можу привітати “Металіст” та “Кривбас”, можливо завчасно, але наскільки я розумію, то воно все так відбудеться. Щиро вітаю своїх друзів з харківського та криворізького клубу, що вони будуть серед учасників наступного сезону”, – розповів Циганик.

0
Один коментар до ““Металіст” та “Кривбас” гратимуть новий сезон в УПЛ?”
  1. До тупого циганика,не можливо підібрати слів,про що,воно думає???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*