• 18.05.2024 12:49

Збірна України вирушила до Словенії

1 Тра 2022, 22:03

Наша головна команда виїхала на закордонний тренувальний збір.

Президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що делегація збірної України виїхала до Словенії на тренувальний збір перед стиковим матчем ЧС-2022 проти національної команди Шотландії.

“В Ужгороді провели збірну України до Словенії, де команда Олександра Петракова проводитиме тренувальний збір і готуватиметься до плей-оф ЧС-2022. Радий, що встиг повернутися до їх від’їзду з іншого кінця країни, зі сходу, де ще вчора, біля Краматорська, зустрічався з воїнами, які захищають Україну на передовій. Особисто передав збірній від хоробрих бійців вітання і підтримку в майбутніх поєдинках.

І в Краматорську, і в Тростянці, і в місті-герої Охтирці, і в Одесі, і в Харкові, і в місті-герої Миколаєві і в багатьох інших містах, в яких встиг побувати з початку повномасштабної війни, всюди наші воїни просили передати збірній свій неймовірний бойовий дух і заряд на принциповий плей-оф до ЧС-2022. З великою приємністю так і зробив. Тому у всіх членів збірної команди сьогодні настрій бойовий! Всі чудово розуміють важливість цього НТЗ та майбутньої  боротьби за путівку до фінальної частини світової першості.

Перед цим збірна зіграє кілька контрольних поєдинків. Ще раз дякуємо словенським колегам за надану синьо-жовтим для НТЗ базу своєї національної збірної та особисто президенту УЄФА Александеру Чеферіну за сприяння у вирішенні цього питання!

Гарним знаком до від’їзду збірної вважаю прекрасне цвітіння сакури в Ужгороді, де ми проводжали команду. А ще таким гарним знаком є неймовірна кількість українських лелек, які з весною повернулися в нашу країну і яких ми зустрічали по всій території нашої найкращої батьківщини! Бажаємо команді Олександра Петракова вдалої підготовки! За вас вболіває вся Україна! Слава Героям! Слава Україні!” – написав Павелко на своїй сторінці у фейсбуці.

0
Один коментар до “Збірна України вирушила до Словенії”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*