• 18.05.2024 12:37

«Уся надія на легіонерів»: Маркевич – про матчі збірної

Найближчими днями у збірної України розпочнеться тривалий збір до плей-оф чемпіонату світу – півфінал проти шотландців відбудеться 1-го червня

Про перспективи «синьо-жовтих» поділився думками Мирон Маркевич, в активі якого 4 поєдинки біля керма збірної України.

«Товариські матчі «Динамо» та «Шахтаря» проходять без особливої напруги для футболістів, – визнав він, – проте краще проводити спаринги, ніж просто тренуватися. Коли колектив збереться у повному складі, тоді треба спрацювати на максимумі».

Але найголовнішу роль, на думку авторитетного тренера, мають зіграти наші легіонери, які грають у європейських чемпіонатах.

«Нехай не всі отримують належну ігрову практику, але легіонери зобов’язані повести за собою команду. Ми це бачили вже неодноразово», – вважає Маркевич.

Він переконаний, що наставники збірної мають добре спрацювати. Бо, з одного боку, часу багато, але насправді це не так..

На думку Маркевича, у поєдинку з Шотландією дуже серйозно потрібно поставитися до стандартних ситуацій, особливо біля наших воріт. А в нас із цим ситуація не найкраща.

«Наразі я впевнений в одному: наша команда вийде на цю гру зі сильними емоціями, але, як усе складеться, побачимо 1-го червня», – підсумував Мирон Маркевич в інтерв’ю «Команді№1» .

Нагадаємо, що нещодавно наша національна команда отримала першого спаринг-партнера – ним стала «Борусія» з Мьонхенґладбаха.

5
Один коментар до “«Уся надія на легіонерів»: Маркевич – про матчі збірної”

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*