• 15.05.2024 11:35

Віктор ЛЕОНЕНКО – про Козловського: “Я ніколи нікому не погрожував”

24 Кві 2022, 18:32 ,

Колишній футболіст “Динамо” прокоментував свої слова про президента “Руху”.

Колишній нападник “Динамо” Віктор Леоненко в коментарі ІА “Центр новин” пояснив свої слова на адресу президента “Руху” Григорія Козловського.

– Перше, я ніколи нікому не погрожував. Друге, знову Микола Васильков чи той, хто опублікував це відео, хоче набрати кількість переглядів, лайків. Відео подав так, щоб було гаряче. Я справді запрошував Козловського в Ірпінь зіграти благодійний матч, я усіх запрошую. Чи приїде він в Київ мені без різниці.

Я не можу погрожувати Козловському, оскільки він мені нічого не зробив. Я йому також. Ну подумаєш він і Денисов покритикували мене. Вони так думають, а я з ними не погоджуюся.

Ми граємо в Києві матчі на підтримку наших захисників. Граємо із командами ЗСУ, Територіальної оборони, СБУ та інші. Практично усі захисники беруть участь, так само як ветерани українського футболу. В такий час для військових потрібна наша підтримка. Ми вже зіграли шість матчів. Дуже хочемо зіграти матч в Бучі або Ірпені.

– Якщо Козловський запросить вас з ветеранами зіграти матч у Львові, Ви приїдете?

– Якщо запросить приймальна сторона, ми приїдемо, без проблем. Сідаємо в автобус та їдемо. Нас багато, уже є два склади Зірок українського футболу.

5
Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*