• 13.05.2024 16:15

Беньямін ВЕРБІЧ: “Допомагаю і далі допомагатиму Україні”

19 Кві 2022, 13:58

Хавбек “Динамо”, який грає в оренді за “Легію”, висловився про війну в Україні.

У мене дівчина – українка, син – наполовину українець. Я чотири дуже гарні роки прожив у Києві, дуже сумую за цим містом і сподіваюся, що колись можна буде повернутися. Я бажаю, щоб це все швидко закінчилося, тому що новини про те, що відбувається, це просто жах. І якщо хтось ще не розуміє, що там трапляється, то я не знаю. Якщо хтось думає, що це просто там війна, як війна, спецоперація… Я думаю, вони вже точно розуміють, що це не спецоперація. Буча, Ірпінь, Маріуполь – це дуже сумно виглядає. Сподіваюся, люди [при владі] це зрозуміють і це швидше закінчиться.

Звичайно, хочу повернутись, у мене ж дівчина з України. Ми точно повернемось. Не знаю, чи гратимемо там у футбол, бо люди не знають, чи буде там футбол. Мені потрібно продовжувати кар’єру, але все одно я повернуся до Києва, це точно. Динамо – мій другий рідний клуб. Звичайно, я – словенець, пишаюся цим, моя країна – Словенія, але Україна дала мені багато, Динамо дало. Дуже добрі, гарні чотири роки, син народився в Україні, цього ніколи не забуду. Допомагаю і далі допомагатиму Україні, як і вона мені.

Українці дуже єдиний народ, це зараз ще раз показали. Дуже пишайтеся, що ви з України, мені це дуже подобається. Любіть свою країну, любіть Київ. Мені це дуже сподобалося, що з моменту, коли я приїхав, багато в Україні змінилося на краще. І мене бісить, що через війну все зупинилося.

Джерело – SportArena

0
Один коментар до “Беньямін ВЕРБІЧ: “Допомагаю і далі допомагатиму Україні””

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*