• 20.05.2024 17:02

Екс-гравець “Карпат” підтримує Путіна

Сербський легіонер фанатіє від президента агресора.

Український футболіст Юрій Габовда з початку війни майже миттєво розірвав свій контракт із білоруським “Торпедо-БелАЗ” і згодом перебрався до Чехії, ставши гравцем празької “Дукли”.

В інтерв’ю FootballHub український гравець згадав про сербів, з якими грав у львівських “Карпатах”: Неманью Тубіча та Івана Мілошевіча, як вони підтримують президента-агресора путіна та росію загалом.

“Грав я з багатьма сербами. Кополовець казав, що серби допомагають з гуманітаркою. Я йому написав: “Мішань, ти нічого не переплутав?” Як можна сидіти їм на двох стільцях? Передавати гуманітарку і не висловлювати громадянську позицію. Вони ж в Україні грали. Здається, в Сербії немає такої цензури, як в росії та Білорусі. Вони можуть це робити.

Наприклад, Неманья Тубіч. Я згадав, як в 2019-му році я прокоментував якийсь його допис в соцмережі на честь росії та путіна. Пишу:”путін х**ло, він убивця”. А Тубіч написав, що путін бог. Мене просто накрило. Зараз я теж йому написав, він прочитав і не відповів”, – розповів Габовда.

5
Один коментар до “Екс-гравець “Карпат” підтримує Путіна”
  1. А ви не знали хто такі серби??? Що там дивуватись???

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*