• 30.04.2024 04:37

Роберт ЛЄВАНДОВСКІ: “Ми відчуваємо війну в Україні більше, ніж інші країни”

21 Бер 2022, 17:52

В перші дні здавалося, що це щось нереальне. Ми хотіли, щоб цього не сталося. Це непроста ситуація. Сподіваюся, це скоро закінчиться. Це лише мрії, але потрібно вірити. Ми бачимо, як поляки допомагають українцям, віддають їм свої серця. Великі слова вдячності всім, хто долучається до таких дій. Багато людей з усього світу підходили до мене, вітали та захоплювалися прихильністю поляків. Це красиво. Тепер кожна допомога на рахунку.

З початку війни ніхто з нас не уявляв, що ми зможемо зіграти з Росією в стиках відбору ЧС-2022. Важко було б забути все, що відбувається. Це було приголомшливо. Таке рішення футболістів збірної Польщі було свідомим. Ми так одноголосно вирішили. Ми, як команда, повинні були серйозно поставитися до цієї ситуації та сказати, що іншого виходу не бачимо.

Обов’язково піднімемо на зборі тему виступів польських футболістів у чемпіонаті Росії. Про це говорять у кожному домі, і у нас так буде. Висловитися зможе кожен. Такі ситуації не можна замітати під килим. І ми, поляки, відчуваємо цю війну більше, ніж інші країни.

Джерело: Przeglad Sportowy

5
Один коментар до “Роберт ЛЄВАНДОВСКІ: “Ми відчуваємо війну в Україні більше, ніж інші країни””
  1. Лєвандовський більший патріот ніж чмо з Волині !!!

    0

Коментарі закриті.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*